Ultima Ora

09:34 Primarul din Plopșoru, acuzat că nu repară biserica pentru că preotul nu-i face propagandă. VIDEO

Senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, l-a confruntat pe primarul PSD al comunei Plopșoru, Petre Grigorie, acuzat de enoriașii din satul Piscuri că nu permite reparații la acoperișul bisericii, întrucât preotul refuză să-i facă propagandă electorală.

”Sunt la biserica din satul Piscuri, comuna Plopșoru. Oamenii sunt disperați, nu reușesc să repare acoperișul bisericii din sat, sat din care este de loc și primarul comunei” spune Iordache într-un nou filmuleț publicat pe pagina de socializare.

”Mi s-a spus că, de când am venit în parohie, n-am făcut suficientă reclamă” spune preotul.

”Părinte, fiți sincer! Că nu vreți să obligați credincioșii să voteze cu el, cu domnul primar!”, ”La noi, fiecare slujbă trebuie să aibă o parte îndreptată și către campania dumnealui”, ”Cine nu e de acord cu dumnealui să-l voteze, șterge cu ei pe jos!” spun enoriașii.

Interpelat de senatorul Ion Iordache, primarul Petre Grigorie a început să dea din colț în colț, ba că nu poate găsi o soluție legală pentru repararea acoperișului, ba că a dispus constituirea unei comisii, ba că nu va amenda preotul, dacă va face reparațiile.

Comment here