Ultima Ora

09:34 Contract uriaş de salubritate. Supercom, favorită

ADIS Gorj organizează, pe 10 mai, licitație pentru achiziția serviciilor de salubritate în 44 de localități. Contractul este multianual, având o valoare de peste 157 de milioane de lei.

„Delegarea gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale pentru un număr de 44 de localități din județul Gorj. Valoare estimată:157.170.541 RON”, potrivit anunțului de licitație al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor Publice de Salubrizare(ADIS) Gorj. 

Supercom este, deja, organizată în mai bine de jumătate dintre localitățile județului, unde prestează servicii de colectare a deșeurilor, inclusiv a celor voluminoase.  

Supercom este controlată de Ilie Ciuclea, fost prim-vicepreședinte al UNPR București și ex-senator PSD, în perioada 2004-2008. Presa l-a numit ,,Lordul gunoaielor” și scrie despre el că e membru al Ordinului Cavalerilor Templieri Masoni ai Ritului York din România, iar în 2013 a fost ales Mare Comandor al acestuia. Dar și că era apropiat de Mișcarea Populară și de fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, pe când aceasta era liderul partidului.

Comment here