Ultima Ora

09:34 Ce funcţie ocupă, după alegeri, liderul PNL Motru

Dan Matei, liderul PNL Motru, este preşedintele Comisiei Județene de Revizie și Cenzori, în urma alegerilor de sâmbătă din cadrul PNL Gorj.

„În cadrul conferinței județene de alegeri a PNL Gorj am fost ales Președinte al Comisiei Județene de Revizie și Cenzori (CJRC). Mulțumesc pentru vot colegilor liberali și de asemenea domnului senator Ion Iordache, noul președinte al PNL Gorj, cel care mi-a acordat încrederea dumnealui și m-a cooptat în noua echipă de conducere a organizației județene. PNL Motru este parte integrantă a echipei. Hai la treabă!” a transmis Matei.

Liberalii l-ar putea susţine tot pe fostul primar Gigel Jianu pentru candidatura la funcţia de primar al municipiului Motru, în 2024.

„Intenționez ca, în anul 2024, să candidez pentru funcția de primar al municipiului Motru. Mi-am anunțat intenția, a fost făcut un sondaj în acest sens, rezultatul mă încurajează, evident că voi candida. Sondajul a fost făcut de un institut serios, de CURS. Sunt membru PNL, dar am renunțat la toate funcțiile pe care le aveam în cadrul partidului și chiar am vrut să stau o vreme departe de politică. Trebuie să mă reactivez, dar încă nu este momentul”, a spus Jianu la un post local de televiziune.

Comment here