Ultima Ora

09:33 Dispută PSD-PNL pe proiectele menite să facă din Târgu-Jiu un Smart City

Dispută între PSD și PNL la Târgu-Jiu pe proiectele pe fonduri europene menite să facă, într-un final, municipiul un smart city.

Este vorba despre Centrul Infotrafic, modernizarea transportului în comun, parcări inteligente, proiecte ce urmează să fie implementate în următorii ani. Aurel Popescu, liderul PSD Târgu-Jiu, spune că toate au fost inițiate pe vremea fostei administrații Florin Cârciumaru, iar actualul primar liberal nu face decât să-și însușească meritele.

În replică, primarul Marcel Romanescu a amintit că, pe vremea fostei administrații PSD a Târgu-Jiului, o stradă din oraș a fost cedată unui om de afaceri, iar dacă lucrurile ar fi rămas așa, n-ar fi putut fi obținute cele 24 de milioane de euro, fonduri europene, pentru modernizarea transportului în comun.

Una dintre promisiunile candidaților la Primăria Târgu-Jiu, în acest an, este aceea că vor face o administrație publică inteligentă.

”Dacă inteligența se va ridica la nivelul consilierilor Butan sau Lădaru, am mari semne de întrebare” a reacționat primarul liberal Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here