Ultima Ora

09:33 Beneficiarii DGASPC Gorj au primit doza de rapel

La sfârșitul săptămânii trecute, beneficiarii serviciilor sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului(DGASPC) Gorj au primit cea de-a doua doză de vaccin anti-Covid, anunță instituția printr-un comunicat de presă.

Rapelul a fost făcut în centrele rezidențiale, în cursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, echipele mobile ale Direcție de Sănătate Publică Gorj deplasându-se la sediul complexurilor de servicii sociale.

”Precizăm faptul că, în continuare, se efectuează săptămânal aproximativ 600-700 de teste, atât în rândul angajaților, cât și al beneficiarilor din cadrul serviciilor sociale subordonate DGASPC Gorj. Totodată, continuăm să menținem toate măsurile de protecție prevăzute de legislația în vigoare în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv: obligativitatea purtării măștilor și mănușilor de protecție, utilizarea soluțiilor dezinfectante pentru mâini și pentru suprafețe, păstrarea unei distanțe sociale de minim 1,5 metri, măsurarea temperaturii angajaților la intrarea în tură și declararea pe proprie răspundere de către aceștia a faptului că nu au simptome specifice infectării cu noul coronavirus (COVID-19) și că nu au intrat în contact cu persoane suspecte de infectare cu acest coronavirus. De asemenea, beneficiarilor li se măsoară temperatura de două ori pe zi, sau ori de câte ori este nevoie, urmărindu-se în permanență evoluția stării lor de sănătate” se menționează în comunicat.

Comment here