LIFE

Azur, Taraful Rutenilor, Andia și Vunk concertează, în această toamnă, la Târgu-Jiu

Primarul Marcel Romanescu a anunțat noi concerte, în această toamnă, la Târgu-Jiu.

Pe data de 2 septembrie, de la ora 20:00, pe scena din Piața Prefecturii vor urca formația Azur și Taraful Rutenilor.

”Am primit solicitări din partea cetățenilor din municipiu pentru a aduce cele două formații, care acoperă generați de vârste diferite și sper să avem câteva mii de oameni în Piața Prefecturii, așa cum s-a întâmplat și la concertele anterioare” a declarat Romanescu, într-o conferință de presă.

Pe data de 9 septembrie, la Târgu-Jiu, ajunge una dintre cele mai urmărite interprete pe platformele media, Andia. Solista, în vârstă de 25 de ani, s-a lansat mulțumită colaborării cu Spike la piesa „Salcâmii”. Tânăra originară din Roman, județul Neamț, a ajuns imediat în topurile muzicale.

”Încercăm s-o aducem de un an și jumătate la Târgu-Jiu. Am luat ca reper și faptul că, începând cu data de 5 septembrie, se cam termină concediile iar tinerii se întorc în Târgu-Jiu” a declarat Romanescu.

Autoritățile au anunțat și un concert Vunk, trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Comment here