Ultima Ora

09:32 Turneu Final Junioare 3. CSM Târgu-Jiu, debut cu CSM Slatina

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu-Jiu începe, astăzi, seria meciurilor din cadrul Turneului Final din Campionatul Naţional rezervat junioarelor 3. Echipa pregătită de Andrei Enache va juca primul meci de la ora 12.30, împotriva formaţiei CSM Slatina.

CSM Târgu-Jiu este în Grupa 1, din care mai fac parte CSS 6 București, CSM București și CSM Slatina. Turneul se va disputa în perioada 2-6 iunie 2021, la Reşiţa. CSM Târgu-Jiu va debuta în compania unei formaţii, CSM Slatina, pe care a mai învins-o de trei ori în acest sezon. Elevele lui Andrei Enache s-au impus de două ori în faza grupelor şi o dată la Turneul Semifinal.

Andrei Enache: „Va fi un turneu care va încununa munca depusă de aceste fete pe parcursul întregului an. Sunt foarte mândru de tot ceea ce au realizat până acum, de felul în care s-au dedicat şi de faptul că au reuşit să formeze un grup atât de unit. În ceea ce priveste grupa, vom întâlni unele dintre cele mai bune echipe din ţară, iar lucrul acesta mă bucură, pentru că numai aşa putem progresa. Sincer, sunt foarte încrezător şi optimist că vom face un turneu final pe care ni-l vom aminti cu toţii. Mesajul meu în toată această perioadă a fost şi va rămâne acelaşi: vreau să jucăm cu bucurie, entuziasm şi placere. Să zâmbim şi să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă acest turneu final, pentru că handbalul, mai ales la vârsta lor, trebuie să producă doar bucurie şi plăcere.”

Comment here