Ultima Ora

09:32 Primarul dispărut a fost găsit în râu

Primarul din comuna argeşeană Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, dat dispărut după ce instituţia pe care o conduce a fost distrusă de un foc pus intenţionat, a fost găsit de poliţişti în noaptea de marţi spre miercuri. Paznicul unui mall din apropiere l-a văzut în apele râului Argeş. Primarul a ajuns la spital cu hipotermie şi le-a spus salvatorilor că a căzut în apă accidental, relatează Ştirile Pro Tv.

„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat. Nu are arsuri, are nişte leziuni legate de bandajul care-i fusese făcut pentru fractură de claviculă”, a declarat medicul Marius Pascu, şef UPU Argeş.

Agent şef principal Florin Popa, purtătorul de cuvânţ al IPJ Argeş, a declarat că edilul a fost identificat pe raza municipiului Piteşti.

”Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri, urmând ca, după ce va primi îngrijiri, să fie condus la sediul Poliţiei Oraşului Topoloveni, pentru audieri şi clarificarea tuturor aspectelor în care a fost implicat”, a explicat Popa.

În noaptea în care primăria din Beleţi-Negreşti a fost incendiată, o cameră de supraveghere l-a surprins când pleca din zonă. Focul a distrus clădirea primăriei şi o anexă în care se afla arhiva. Incendiatorul ar fi scos mai multe dosare din dulapuri, le-a pus pe jos şi le-a stropit cu motorina cumpărată pentru utilajele de deszăpezire.

Anterior, primarul, dat dispărut de familie după incendiul care a cuprins sediul primăriei, a fost implicat într-un accident rutier pe Defileul Jiului. Dus la spital, bărbatul a plecat şi de acolo.

Comment here