Ultima Ora

09:32 A mers la Maramureș ca să vadă MOCĂNIȚA. Iulian Popescu: Sunt sigur că putem face această investiție și la CJ Gorj

Iulian Popescu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, promite traseu de mocăniță Târgu-Jiu-Padeș, chiar dacă investiția este una uriașă, conform calculelor sale, de cel puțin 30 de milioane de euro. Pentru a vedea cum poate fi implementat un astfel de proiect, a mers în Maramureș, la Vișeu de Sus, unde trenul cu abur atrage, anual, zeci de mii de turiști.

”Am vrut să văd ce presupune refacerea traseului de la Târgu Jiu la Padeș, închis în urmă cu peste 20 de ani. Sunt sigur că putem face această investiție și la Consiliul Județean Gorj. O plimbare cu mocănița ar fi o experiență inedită pentru turiști, investiția aducând plus valoare pentru toate localitățile ce vor fi traversate de șinele de cale ferată, urmând ca în fiecare să fie construite gări, locuri de servit masa, spații de evenimente, etc. Am detalii despre costurile pentru linie, vagoane, locomotive și toată infrastructura pentru a oferi experiențe inedite turiștilor. Costurile sunt estimate la cel puțin 30 de milioane de euro” susține candidatul PNL.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here