Ultima Ora

09:32 A câștigat provocarea ”Primar pentru o zi”

Primarul din Motru a desemnat câștigătorul provocării ”Primar pentru o zi”. Este vorba despre Alexandru Boboc, în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “George Coșbuc”, care va primi drept premiu o tabletă.

La provocarea ”Primar pentru o zi”, lansată de primarul Cosmin Morega au răspuns 19 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 26 ani: Brezniceanu Mihai Cristian, Chițulescu Andreea Elena, Daju Georgiana, Rădulescu Daniel, Boboc Alexandru, Lungulescu Adelina-Maria, Mugurel Laurențiu-Mihail, Hau Octavian Vasile, Nănău Andreea, Dochian Mihăiță, Robert Popescu, Dafinoiu Diana-Alexandra, Ciobanu Mircea, Iacobescu Annes, Brezniceanu Florida-Nicoleta, Rîcă Andra Elena, Câmpean Ioana-Alina, Cernăianu Ion Cosmin, Băiceanu Gabriel-Alin. Începând cu data de 1 februarie, tinerii au fost prezenți, pe rând, timp de o zi, alături de primarul Municipiului Motru, la toate activitățile administrative și politice.

”În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor tinerilor care s-au înscris la această provocare. Am lansat această provocare pentru ca tinerii noștri să poată fi informați de activitatea administrativă direct de la sursă, să vadă problemele cu care ne confruntăm în fiecare zi, modul de rezolvare, pentru a informa la rândul lor și alți colegi, prieteni de această activitate și pentru că am observat o reticență a tinerilor, când vine vorba de primărie, consiliu local, politică, iar prin această acțiune vor putea fi informați despre problemele comunității, ale cetățenilor. Sper ca după această perioadă, cât mai mulți tineri să facă un pas curajos spre administrația publică, politică, pentru ca împreună să putem schimba mentalități, mod de lucru și să punem în practică ideile lor îndrăznețe și de multe ori benefice.Sunt tineri minunați, inteligenți, receptivi, deschiși care știu ce vor și sunt sigur că vor reuși în tot ceea ce și-au propus. Toți au venit cu foarte multe întrebări și idei, au văzut cum se desfășoară activitatea în administrația publică și sper că a fost o experiență plăcută, interesantă, care să îi ajute pe viitor. Eu unul pot spune că de la fiecare am avut ce învăța. Îi asigur de tot sprijinul meu ori de câte ori au nevoie. După cum am promis, cel mai activ dintre participanți va primi o tabletă, care sper să îi fie de folos în activitatea sa zilnică. Pot spune clar, că toți care au participat au fost foarte interesați și au adresat foarte multe întrebări atât mie, cât și colegilor din instituție. Astfel, la această primă provocare, dl. Boboc Alexandru, în vârstă de 18 ani, elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național “George Coșbuc” va primi tableta . Cu siguranță astfel de acțiuni vor mai avea loc. Îmi doresc ca această provocare să o extind atât pentru persoane de vârsta a doua, dar și pentru oamenii de afaceri din zona Motru” a declarat primarul Cosmin Morega.

Comment here