Ultima Ora

09:31 Gorj pentru Ucraina. Centru de colectare și la Shopping City Târgu-Jiu

Grupul de inițiativă ”Gorj pentru Ucraina” a deschis un centru de colectare și în complexul comercial Târgu-Jiu Shopping City, intrarea H&M, vis-a-vis de Dr. Max, care să ajute la atingerea obiectivului de a trimite spre țara vecina încă un camion cu produse atât de necesare în această perioadă.

Vineri, 18 martie, este ultima zi în care vor mai fi preluate donații.

”Îndemnăm gorjenii să doneze până vineri astfel încât să putem transporta și al doilea camion la finalul acestei săptămâni. În fiecare zi, între 15:00 și 19:00, voluntari ai grupului de inițiativă se vor afla la mall și stadion, dar și în alte centre din județ, unde sunt colectate: mâncare neperisabilă, medicamente, pături și pilote, produse de îngrijire pentru adulți și copii și materiale sanitare. În acest moment funcționează două centre de colectare – la Stadion și la Mall – în Târgu-Jiu, cu program între 15:00 și 19:00. De asemenea, mai sunt centre în Motru, Rovinari și Polovragi” se arată într-un comunicat de presă. 

Campania de strângere de donații pentru locuitorii din Ucraina a fost demarată pe 26 februarie, fiind un demers al organizațiilor neguvernamentale din județ, inițial în 6 centre de colectare. La finalul săptămânii trecute a fost trimis în Ucraina, cu sprijinul Fan Courier Târgu-Jiu, un tir cu peste 1.200 de cutii cu produse. Au donat sute de oameni și companii în centrele de colectare din Gorj, iar zeci de voluntari au oferit timp zilnic pentru ca această campanie să aibă impact.

Comment here