Ultima Ora

09:31 Bărbat din Teleşti, dat dispărut. UPDATE: A fost găsit decedat

UPDATE: Bărbatul a fost găsit de poliţişti decedat, pe raza comunei Teleşti, pe albia râului Tismana. Lângă el se afla câinele său, cu care plecase de la domiciliu. Nu era căzut în apă, ci în vegetația de lângă râu. În urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, sâmbătă, prin apelul 112 de un bărbat din comuna Telești, despre faptul că tatăl său, Constantin Godeanu, de 53 de ani, cu reședința în aceeași comună, a plecat în mod voluntar de la locuință, în jurul orei 19.00 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime circa 1,75 m, aproximativ 70-75 kilograme, față ovală, ochi căprui, păr scurt grizonat, se deplasează cu dificultate. La momentul plecării purta o pereche de pantaloni de stofă de culoare neagră, o geacă de culoare albastru închis, o cămașă negru cu alb, iar în picioare purta o pereche de pantofi negri, având asupra sa două telefoane mobile. Bărbatul nu este cunoscut cu plecări voluntare și repetate de la domiciliu.

„Persoana dispărută a fost pusă în urmărire la nivel national, iar în zonă au fost direcționate mai multe efective din cadrul IPJ Gorj, IJJ Gorj și ISU Gorj care desfășoară activități specifice de căutare. Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea persoanei dispărute, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție” informează Poliţia Gorj.