Ultima Ora

09:30 Vîlceanu, reacție după atacul Olguței Vasilescu. ”Demolez un fake news rostogolit de pesediști de aproximativ 5 luni”

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a făcut public, miercuri, un răspuns primit de la Complexul Energetic Oltenia privind contractul de furnizare tablă, despre care Lia Olguța Vasilescu scria, sâmbătă, pe Facebook, că ar fi fost încheiat de firma mamei deputatului de Gorj, TREFO SRL. ”În urma reluării competiției pentru atribuirea contractelor subsecvente, până la această dată, SC Trefo SRL nu a câștigat niciun contract” se arată în adresa companiei.

”Nu sunt bani de pensii? Ia uite ce tun a dat, prin firma mamei, liberalul Dan Vâlceanu! 39 de miliarde lei vechi! O fi la vârsta de pensionare mama domnului? O ști cum se trăiește cu o pensie sub 1000 de lei, asemenea a două milioane de vârstnici din România? Pariez că nu!”, a scris Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook.

Fostul ministru al Muncii a publicat pe internet o investigație de presă conform căreia Trefo SRL, firma deținută de mama deputatului liberal, a primit 39 de miliarde de lei vechi de la Complexul Energetic Oltenia pentru un contract de furnizare tablă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here