Ultima Ora

09:30 Bătălia pentru posturile de parlamentari. Miruță și Răducan, cu tunurile pe contracandidați

Pe final de campanie electorală se-ncinge lupta între candidați. Radu Miruță și Corneliu Răducan Morega pun tunurile pe contracandidații de la PNL și Pro România.

”Baronii locali, fie ei roșii, sau după interes galbeni, au căpușat și săracit Gorjul, timp de 30 de ani! Oameni îmbogățiți pe spatele statului, care se remarcă prin tupeu și pile, vin din nou, sub haina generoasă a partidelor care îi ocrotesc, să ne ceară votul! Putem alege să îi îngrășam mai tare, să le umflăm conturile pentru încă patru ani, sau putem face o schimbare și alege oameni noi, care vin cu experiența mediului privat, oameni simpli, care trăiesc din ceea ce muncesc” notează Răducan Morega, candidatul USR-PLUS la Senat, pe pagina de socializare, cu trimitere la Ion Iordache, candidatul PNL la Senat.

Radu Miruță, care se bate pentru un post de deputat, îl critică dur pe Alin Văcaru, candidatul Pro România la Camera Deputaților, după ce, anterior, a pus tunurile pe Gheorghe Pecingină, candidatul PNL.

”Alin Văcaru, candidatul Pro România pe primul loc la Camera Deputaților are în jumătate din CV doar funcții numite politic. Înainte de a fi prefect de Gorj din partea PSD, s-a remarcat ca șef de sală de jocuri de noroc. A făcut atât de multe în mandatul de prefect, încât Google nu găsește nimic asociat în căutarea după nume în primele 3 pagini de rezultate. Purtător al retoricii lui Ponta, premierul venetic care nu a făcut absolut nimic pentru județul Gorj, și-a urmat magistrul și a plecat de la PSD unde fusese ales deputat, la Pro România… acel partid PSD mai mic, făcut din același aluat cu faina fermentată. După un mandat de deputat în care nu s-a remarcat cu ceva, candidează pentru un alt mandat fără planuri și soluții concrete pentru județul Gorj” scrie Văcaru.

Comment here