Ultima Ora

09:30 Au distrus panourile electorale de la Piaţa Centrală

Polițiștii locali din Târgu-Jiu au identificat, noaptea trecută, doi tineri care ar fi distrus opt panouri de afișaj electoral, amplasate pe raza municipiului.

“În noaptea de 6/7 noiembrie a.c., polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu au identificat doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere a opt panouri de afișaj electoral, amplasate pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Agenții au fost sesizați de către un cetățean, prin intermediul Dispeceratului Poliției Locale Târgu-Jiu, cu privire la faptul că tinerii respectivi au vandalizat panourile electorale aflate în zona Pieței Centrale și au fugit de la fața locului, îndreptându-se spre zona de sud a orașului.

În jurul orei 2:00, în urma desfășurării unor activități specifice și în baza indiciilor obținute, polițiștii locali au depistat persoanele suspecte pe strada Unirii din municipiul Târgu-Jiu, întocmind proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, în conformitate cu prevederile art. 293 din Codul de Procedură Penală. Acestea au fost predate organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere” se arată într-un comunicat de presă.

Comment here