Ultima Ora

09:29 Ce-i reproșează Șoșoacă primăriței Craiovei. ”Îi mulțumesc pentru mămoșenia de care a dat dovadă”

Senatoarea Diana Șoșoacă acuză că fiul ei, Andrei Georgescu, a fost dat afară de la ACSO Filiași la ordinul actualului primar din Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

Tânărul a fost dat afară de la echipa din Oltenia, acum trei ani, chiar înaintea unui meci important. Iar vinovată pentru această decizie, în viziunea Dianei Șoșoacă, este Lia Olguța Vasilescu, actualul primar al Craiovei, care a dorit să se răzbune.

„Sunt un sfert olteancă, bunicul meu e din Drăgăşani. Îl am şi pe naşul meu la Filiaşi. Vin foarte des în zonă. Băiatul meu e fotbalist profesionist, are 22 de ani. Joacă pe undeva pe lângă bunici acum, nici nu mai ştiu la ce echipă… Din cauza mea a fost dat afară de la Filiaşi. N-a fost lăsat să joace într-un meci foarte important. Cred că era în 2021. S-a dat ordin să nu fie primit în echipă. A fost pe banca de rezerve. Îi mulţumesc pentru mămoşenia de care a dat dovadă doamnei Olguţa Vasilescu. Aşa i s-a comandat şi ştiu ce spun”, a comentat Diana Şoşoacă în podcastul „Altă-ntrebare”, conform prosport.ro.