Ultima Ora

09:28 VIDEO: Deputatul Vîlceanu: MORI în spitalul din Târgu-Jiu!

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, critici dure la adresa activității din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, de la tribuna parlamentului, luni, când a fost citită moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

”Știți ce se întâmplă în județul meu? Plecăm toți la București, Timișoara, Cluj. Știți de ce? Pentru că mori în spitalul din Târgu-Jiu. Acolo, ministru este președintele Consiliului Județean Gorj, care este de la PSD. Doamnelor și domnilor de la PSD, vă rog, dacă nu vă place ministrul, veniți să vă tratați la Târgu-Jiu, vă așteptăm cu brațele deschise!” a spus Vîlceanu de la tribună.

”Am vorbit astăzi în Parlamentul României, în timpul dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății, despre problemele vechi din sănătate și realitatea din spitalul din Târgu-Jiu, condus de PSD. Pesediștii știu cum se face când nu mai sunt la guvernare, dar când au putere nu o folosesc pentru creșterea calității serviciilor din sănătate” a notat, ulterior, liderul PNL Gorj pe pagina de socializare.

Comment here