Ultima Ora

09:27 Lovitură pentru tabăra Vîlceanu. Tribunalul București respinge acțiunea în instanță

Tribunalul București a respins acțiunea unor membri ai PNL Gorj care atacau deciziile luate de conducerea centrală în privința filialei județene, anunță biroul de presă al senatorului Ion Iordache.

”Soluția pe scurt: Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii. În baza art. 554 Cod Procedură Civilă declină competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Curţii de Arbitraj a Partidului Naţional Liberal. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21.11.2022” se arată în decizia instanței.

Mai mulți liberali, membri ai fostului Birou Permanent Județean condus de deputatul Dan Vîlceanu, au acuzat, în ultimele luni, încălcări ale statutului și au făcut acțiuni în instanță.

”Când ai de-a face cu un viol, nu poți să participi” afirma, la începutul lunii, Vîlceanu adăugând că nu va participa la conferința de alegeri a PNL Gorj, din 26 noiembrie.

Deputatul declara că nu există noțiunea de Birou Permanent Județean interimar în statutul Partidului Național Liberal, prin urmare, în opinia sa, toate deciziile luate în această structură sunt nule.


Comment here