Ultima Ora

09:27 La 19 ani, este cel mai tânăr jucător CSM

Remus Răceanu va continua şi sezonul viitor la CSM Târgu-Jiu. Are 19 ani şi este, în acest moment, cel mai tânăr component al echipei de baschet.

CSM Târgu-Jiu vrea să îşi asigure şi viitorul. Conducerea clubului se gândeşte şi la sezoanele următoare. Astfel, pe lângă nucleul de jucători experimentaţi, CSM vrea să dea şansa de a juca şi jucătorilor tineri, localnici. Remus Răceanu este un produs al baschetului gorjean, care, la nivel juvenil, a evoluat la turnee finale, este multiplu medaliat la competiţiile naţionale rezervate liceelor.

“Am semnat pentru următorul sezon, perioadă în care vreau să dau dovadă de profesionalism. Am fost determinat de staff şi coechiperi să continui şi următorul sezon la CSM, aceştia fiind mai experimentaţi decât mine, dar sunt sigur că mă vor ajuta, iar acest lucru nu face decât să mă ambiţioneze şi mai mult, să mă facă să mă autodepăşesc. Având în vedere faptul că sunt cel mai tânăr jucător din lot, pot spune că acest lucru mă motivează să muncesc şi mai mult decât ceilalţi. Voi fi atent la toate sfaturile pe care le voi primi de la colegii mei mai experimentaţi, sfaturi care mă vor ajuta să înţeleg anumite aspecte ale jocului. Plec cu gândul că vreau să fac baschet de performanţă şi asta mă determină ca, în sezonul ce urmează, să muncesc din greu şi să dau tot ce am mai bun, atunci când intru pe teren” a declarat Remus pentru site-ul oficial al clubului.

Şi Răzvan Bratoloveanu râmâne acasă şi va evolua şi sezonul viitor pentru echipa din Târgu Jiu. Baschetbalistul, în vârstă de 28 de ani, a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon. Antrenorul Claudiu Alionescu se va putea baza pe experienţa baschetbalistului născut la Târgu-Jiu, experienţă acumulată în sezoanele petrecute la Energia, la nivelul primului eşalon, dar şi în tricoul echipei ACS Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here