Ultima Ora

09:27 Cum arată, acum, casa din Văgiulești donată de Becali

Cotidianul Libertatea a prezentat, în ediția de miercuri, un amplu reportaj despre familia din Văgiulești, căreia Gigi Becali i-a donat o casă, dar aceasta au vândut-o, iar casa a ajuns o ruină. În ianuarie, a ieșit la iveală că tatăl familiei, Alexandru Bucur, își viola fiica în vârstă de 16 ani.

La începutul lunii ianuarie, o asociație din Gorj făcea publică situația celor șapte copii, șase dintre ei minori, crescuți de tatăl invalid după ce mama i-a părăsit. Unul dintre cei mici, Andrei, suferă de un handicap locomotor: labele picioarelor lui sunt sucite și nu poate nici să le miște. Familia trăia în condiții mizere, într-o casă care nu are nici măcar ușă la intrare. Pentru că soții ajunseseră să doarmă sub cerul liber cu un copil nou-născut, al cincilea, și bolnav pe deasupra, omul de afaceri Gigi Becali le-a cumpărat o casă în comuna Văgiulești. Presa locală relata, în 2012, că Becali a venit personal cu elicopterul în sat pentru a semna actele de cumpărare. Le-a adus și mobilă, frigider, mașină de spălat, mese și veselă, le-a oferit 5.000 de lei ca să treacă de iarnă cu bine și le-a promis că îi ajută lunar cu 2.000 de lei, o perioadă. Localnicii spuneau atunci că oricine altcineva din sat ar fi meritat ajutorul, numai soţii Bucur nu, mai ales că şi primăria a încercat să-i ajute şi le-a dat o casă pe care au distrus-o.

Casa care le-a fost dăruită a fost lăsată de izbeliște și încet, încet a ajuns să semene cu o groapă de gunoi. Din trei camere, doar două mai au sobe. Gardul a fost dărâmat și folosit ca lemn de foc, nici grădina din față nu mai există, pereții sunt plini de igrasie, iar una dintre camere este folosită și ca bucătărie. Poliția din Gorj a deschis deja un dosar penal pentru viol pe numele lui Alexandru Bucur. Alexandra, fiica în vârstă de 16 ani a familiei Bucur, le-a povestit anchetatorilor că tatăl său a violat-o, de mai multe ori, începând din vara lui 2019.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here