Ultima Ora

09:25 Popa și Lădaru vor să afle ce lucrări s-au făcut pe Calea Eroilor

Consilierii locali PSD Luis Popa și Eduard Lădaru au transmis Primăriei Târgu-Jiu o solicitare pentru a le fi prezentate lucrările care s-au făcut pe Calea Eroilor, ce ar fi trebuit finalizate pe 15 august.

„Am depus o adresă și cu privire la Calea Eroilor, prin care să ni de comunice ce lucrări au fost făcute până în prezent, cât au costat aceste lucrări, dacă s-au pus penalizări și care este valoarea lor”, a declarat Luis Popa.

Proiectul total de modernizare și punere în valoarea a Căii Eroilor are o valoare de aproximativ 40 de milioane de euro. În primă fază, Ministerul Dezvoltării a alocat suma de 2 milioane de euro, pentru modernizarea tronsoanelor cuprinse între Biblioteca Județeană și Biserica „Sfinții Apostoli”. În toamna anului 2020 lucrarea de modernizare a canalizării ar fi trebuit să fie gata și să se treacă la spațiile verzi, iluminatul public, carosabil și montarea mobilierului stradal. Lucrările au fost, însă, întârziate fiind invocate probleme legate de pandemie sau execuția proastă a unor lucrări, de către firma italiană care a câștigat licitația.

Comment here