Ultima Ora

09:23 Imunizare cu Pfizer și Johnson&Johnson la centrul de vaccinare de la Pasarelă

130 de persoane s-au vaccinat anti-COVID 19, marți, în centrul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, care funcționează la Dispensarul TBC (clădirea de la Pasarelă). Acest centru destinat atât populației, cât și angajaților SJU Târgu-Jiu.

”Zeci de gorjeni s-au prezentat la centrul de vaccinare al SJU Târgu-Jiu până în ora prânzului, un cadru didactic din Târgu-Jiu fiind printre primii care s-au imunizat. Până la ora 16:00, se vaccinaseră 130 de persoane, dintre care 10 sunt angajați ai unității medicale. Marea majoritate a celor care au venit să se imunizeze au ales vaccinul Pfizer, cei mai mulți dintre ei fiind la cea de-a treia doză” au comunicat reprezentanții unității medicale.

La acest centru de vaccinare gorjenii se pot vaccina și cu serul Johnson&Johnson, în doză unică. Este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 – 20:00. Activitatea centrului este coordonată de medicul Mădălin Constantin Dinu, directorul medical al SJU Târgu-Jiu și de medicul epidemiolog Dumitru Vlăduț.

Comment here