Ultima Ora

09:23 Crede că primarul vrea să-și asigure ”un loc călduț” la ApaRegio

Gheorghe Caralicea, liderul Partidului Gorjenilor, fost candidat la Primăria Târgu-Jiu la alegerile parțiale din 2017, deși locuiește în Baia de Fier, vrea rezilierea contractului încheiat de primăria comunei cu ApaRegio Gorj și a făcut un proiect de hotărâre în acest sens.

”Stop delegării serviciului de apă și canalizare al localității Baia de Fier fără consultarea cetățenilor! Vocea băieșenilor trebuie ascultată! Acest simulacru de consultări pe care îl mimează Dumitru Turbăceanu nu are nicio legătura cu prioritățile localității noastre, ci mai degrabă cu interesele personale și de grup ale acestuia. Cei care vor să decidă în numele nostru acum nu mai au autoritatea legală și, mai ales, morală de a face acest lucru întrucât în atâția ani și-au dovedit neputința și lipsa de interes față de proiectele noastre iar acum vor să se acopere cu maldăre de acte și scuze bazate pe emoția momentului” spune Caralicea într-un mesaj postat pe pagina de socializare.

De altfel, la Baia de Fier a avut loc, luna trecută, un protest al locuitorilor care nu sunt de acord cu predarea sistemului de apă și canal către ApaRegio, iar Caralicea a anunțat strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului PSD, Dumitru Turbăceanu și a consiliului local.

”Nu cedăm investițiile noastre, făcute din buzunarele proprii, unei companii care își urmărește doar profitul și plata sinecuriștilor de partid. Tocmai în această idee, poate că Turbăceanu vrea să își asigure un loc călduț, pe viitor, în ApaRegio și va fi următorul director în această structură a statului. Suntem cu ochii pe ei și atenți la toate mișcările pe care le fac, pentru că toate inițiativele lor sunt atentate la buzunarele noastre” mai spune Gheorghe Caralicea.

Comment here