Ultima Ora

09:22 Şedinţă comună secretă a Parlamentului

O şedinţa comună secretă a Camerei Deputaţilor şi Senatului, consacrată evoluţiilor recente şi situaţiei din Statul Israel, are loc astăzi, de la ora 15:00, la solicitarea deputatului grupului minorităţilor naţionale, Silviu Vexler.

În cadrul şedinţei, la care presa nu va avea acces, va fi vizionat un film al Israel Defence Forces (IDF), cu imagini sensibile legate de conflictul din Israel. Silviu Vexler afirmă, în documentul transmis conducerii celor două Camere, că, în data de 7 octombrie, întreaga lume a fost şocată să observe modul în care organizaţia teroristă Hamas a lansat o serie de acţiuni barbare îndreptate împotriva populaţiei civile din Statul Israel şi că rezultatele acestor atacuri teroriste au şocat atât prin violenţa nemaivăzută de la Holocaust, cât şi prin cruzimea dezlănţuită asupra unor oameni nevinovaţi: 1.400 de asasinate, mii de răniţi şi peste 200 de persoane care au fost luate ostatici, inclusiv zeci de copii.

Parlamentarul afirmă că ţinta organizaţiei teroriste Hamas a fost şi continuă să fie evreii din întreaga lume, iar atacurile recente au reprezentat un factor declanşator pentru un val masiv de antisemitism la nivel mondial, dar mai ales în Europa.

Comments (1)

  1. Un film prin care se încearcă manipularea. Israelienii vor sa facă al treilea templu. Asta înseamnă razboi mare cu musulmanii! Păcat de oamenii nevinovați ce mor pentru tâmpeniile religioase.

Comment here