Ultima Ora

09:22 Mingote a revenit la Pandurii

Portarul Pedro Mingote și-a început, marţi, activitatea la Pandurii Lignitul Târgu-Jiu şi va face parte din staff-ul tehnic al lui Călin Cojocaru, urmând să se ocupe de pregătirea portarilor.

Pe lângă cel mai slab atac, gorjenii au şi cea mai slabă apărare din Liga 2, relatează Pandurul.ro. În aceste condiţii, au căutat o variantă și pentru problemele dintre buturi, iar noul antrenor responsabil cu pregătirea portarilor este portughezul Pedro Mingote.

”Am discutat cu Pedro Mingote pentru a prelua funcția de antrenor cu portarii. Zilele trecute am discutat cu încă doi jucători reprezentativi ai Pandurilor, din vechea gardă, pe care dorim să-i aducem în stafful tehnic și administrativ pentru o susținere și o activitate cât mai ușor de coorodonat” a declarat directorul tehnic al clubului, Camilian Floroiu.

Mingote a evoluat timp de opt sezoane consecutive în Liga 1 pentru Pandurii Târgu-Jiu, după care a mai jucat la ASA Târgu Mureș, CS U Craiova și Juventus București. Ultimul său meci în Liga 1 a fost pe 25 august 2017, în partida Astra – Juventus 2-0. Mingote s-a stabilit, după retragerea din activitate, la Târgu Jiu, iar în luna martie anunța că revine în iarbă și semna, la rugămintea cumnatului său, cu echipa din Liga 4 Gorj, Internațional Bălești. N-a apucat să apară decât într-un singur joc pentru Bălești, deoarece și campionatul județean s-a întrerupt din cauza pandemiei, mai notează Pandurul.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here