Ultima Ora

09:22 Băsescu, despre declarațiile lui Trump cu dezinfectanții: „Să-mi fi dat Dumnezeu un așa candidat, nici n-aș mai fi venit la dezbateri!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost amuzat de declarația lui Donald Trump, care se întreba retoric, zilele trecute, dacă nu cumva s-ar putea injecta dezinfectant în corpul bolnavilor de Covid-19. Traian Băsescu pune această zicere a liderului american pe seama presiunii generate de campania electorală din Statele Unite și spune că liderul de la Casa Albă s-a vulnerabilizat.

„În campanii, există riscul la unii, n-ar fi primul caz pe care-l văd, să-și piardă controlul. Nu cred că un om care se autocontrolează poate să dea asemenea sfaturi. Eu cred că a fost un moment în care președintele Trump, datorită tensiunii generate de campanie, și-a pierdut controlul. Va plăti scump aceste sfaturi!”, a declarat, duminică seara, la Digi24, Traian Băsescu.

„Să-mi fi dat Dumnezeu un candidat care să spună asemenea prostii în cele două campanii ale mele, nici n-aș fi mai venit la dezbateri! Nu-mi mai trebuia nimic!” – a continuat râzând fostul președinte.

„Da, e o vulnerabilitate, (Donald Trump – n.r..) și-a creat o vulnerabilitate majoră”, a conchis fostul șef al statului.

Oficiali medicali din New York au anunţat că, în primele ore după declarațiile lui Donald Trump, s-au confruntat cu o creștere a cazurilor de intoxicații cu dezinfectanţi.

În Statele Unite au loc alegeri prezidențiale la începutul lunii noiembrie, iar Donald Trump candidează pentru un nou mandat, avându-l drept contracandidat din partea democraților pe fostul vicepreședinte Joe Biden.

Comment here