Ultima Ora

09:22 Al 30-lea caz. Pacienta, medic la spitalul MAI

Miercuri dimineaţă a fost confirmat un nou caz de coronavirus în România. Numărul a ajuns la 30. Este vorba despre o femeie, 43 ani, din Bucureşti, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.

Ar putea fi schimbată definiția Scenariului 2. Conform autorităților, primul scenariu implică între 0 și 25 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Următorul scenariu vizează îmbolnăvirea unui număr între 25 și 100 de persoane. Următorul scenariu se activează atunci când sunt între 100 și 2.000 de cazuri. Cel mai grav scenariu este cel în care vor fi confirmați peste 2.000 de bolnavi cu noul tip de virus.

În a doua etapă, strategia principală este reducerea extinderii focarelor și încetinirea creșterii numărului de cazuri noi. Accentul se va pune pe tratarea pacienților, reducerea mortalității și prevenirea exportului de cazuri în alte regiuni. În regiunile neafectate accentul se va pune pe prevenirea importurilor de cazuri, reducerea răspândirii bolii și punerea în aplicare a măsurilor de prevenire și control. Se vor lua măsuri pentru a se asigura că toate cazurile sunt tratate, iar contacții apropiați au fost izolați și puși sub observație medicală. Se vor implementa măsuri suplimentare non-farmaceutice. Vor fi furnizate în mod regulat informații despre focare și despre măsurile de prevenire și control întreprinse.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here