Ultima Ora

09:21 Noi tensiuni la Albeni. ”I-a convins că vor avea capul primarului”

Noi tensiuni la Primăria Albeni, după ce consilierii locali s-au opus organizării Zilelor Comunei și efectuării de reparații la un drum.

Primarul PNL Ionuț Stan susține, pe Facebook, că viceprimarul Marius Țîrcomnicu, care-i este coleg de partid, le-ar fi comunicat consilierilor că e chestiune de timp până când ”vor avea capul primarului”. La începutul anului, între cei doi a avut loc o altercație.

”Este o problemă a dumnealui nu doar cu mine, ci cu toată lumea din primărie. Este aproape imposibil de lucrat cu primarul. A spus că mă pune în birou cu două salariate și venea zilnic și-mi lua scaunul sau masa, ca să nu pot să stau să lucrez” povestea viceprimarul, în urmă cu câteva luni.

”Viceprimarul e în subordinea primarului și nu a vrut să respecte și să primească dispozițiile pe care i le dau. I le-am trimis și prin poștă, le-am afișat și la domiciliu și nimic. Am decis în Biroul Permanent Local să-i retragem viceprimarului sprijinul politic. Decizia am înaintat-o la Biroul Permanent Județean și așteptăm să vedem ce decizie se va lua. Sunt sigur că partidul va fi cu mine, că aduc sute de voturi și nu sunt o persoană care are 10 votanți” declara, la rândul său, primarul din Albeni.

Comment here