Ultima Ora

09:20 Fifor: Dezbaterea cu Dăncilă REALĂ. A lui Iohannis, o MASCARADĂ

Senatorul Mihai Fifor, secretar general al PSD, caracterizează cele două “dezbateri” de marţi seara, afirmând că discuţia Vioricăi Dăncilă cu presa a fost “una reală”, în vreme ce evenimentul lui Klaus Iohannis a fost “o mascaradă”.

“Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dăncilă nu a evitat pe nimeni și a răspuns la toate întrebările și o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător. Una cu o presă normală care și-a făcut datoria și alta cu jurnaliști „instruiți” de Cotroceni în prealabil. Partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidați.

Putem avea o Românie condusă de un președinte viu, autentic, cu calitățile și defectele sale reale, care nu evită pe nimeni și care își dorește o națiune unită, o tara pentru toți românii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un președinte fake, care vrea o națiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi, în care totul e controlat și cenzurat. Putem avea o democrație cu o presă liberă și eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere. Voi în ce țară doriți să trăiți? Într-o Românie liberă și democratică sau într-o țară a fricii, întoarsă în negura zilelor de dinainte de 1989?” întreabă Mihai Fifor pe Facebook.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here