Ultima Ora

09:19 Weber: PSD nu poate vota un guvern minoritar

PSD nu poate vota un guvern minoritar PNL-UDMR, cu un program de guvernare care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor, a notat pe Facebook, duminică, preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că în programul de guvernare prezentat de premierul desemnat Nicolae Ciucă nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care i le-a transmis acestuia.

„Nu mai măresc deloc #salariul minim, nici măcar cu acel 8% promis de Cîţu după ce s-a văzut cu sindicatele şi patronatele. Nu mai cresc deloc #alocaţiile copiilor, nici măcar cu unica tranşă de 20% pe care Vîlceanu o anunţa acum câteva zile pentru ianuarie 2022. Nu mai majorează deloc #pensiile, nici măcar cu infimul 6% pe care-l anunţa cu mândrie Turcan. În schimb, introduc noi taxe pentru românii din Diaspora. Exact acele taxe eliminate de PSD când a fost la guvernare!” scris liderul PSD.

Poziție împărtășită și de președintele PSD Gorj Mihai Weber, care spune că partidul să nu poate vota un guvern minoritar ”format din același persoane care și-au dovedit, până acum, incompetența”.

Comment here