Ultima Ora

09:19 Organizație ALDE, acțiune în instanță împotriva Facebook

Organizaţia ALDE Sibiu a anunţat, joi seara, că a chemat în judecată Facebook, la Judecătoria Sibiu, acuzând faptul că aduce prejudicii campaniei electorale a candidatului la preşedinţie, Mircea Diaconu, prin blocarea paginii de socializare a formaţiunii politice.

“Organizaţia ALDE Sibiu, prin preşedintele Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a depus, astăzi, la Judecătoria Sibiu o cerere de chemare în judecată a Facebook cu sediul în Statele Unite. Din 28 octombrie pagina oficială de Facebook a fost blocată de Facebook. Deşi s-au cerut lămuriri pe toate canalele disponibile de contact Facebook, aceştia nu au răspuns solicitărilor”, se arată într-un comunicat remis de ALDE Sibiu.

Liderul ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, acuză Facebook de îngrădirea dreptului la liberă exprimare.

“Se pare că banii noştri sunt buni pentru Facebook prin toate reclamele pe care le plătim acestora. Dar dreptul nostru la liberă exprimare, nu!”, susţine Tocaciu.

În solicitarea către Judecătorie, ALDE Sibiu a arătat că “blocajul impus de Facebook paginii oficiale a adus prejudicii organizaţiei şi campaniei electorale pe judeţul Sibiu a candidatului Mircea Diaconu”.

Preşedintele ALDE Sibiu este convins că “oameni de rea credinţă blochează mesajele candidatului la alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu”. ALDE Sibiu a cerut daune morale în valoare de 10 lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here