Ultima Ora

09:19 Din nou pierderi URIAȘE la CE Oltenia. 500 de milioane de lei până în acest moment

Șeful Directoratului CE Oltenia, Daniel Burlan, a anunțat, că estimează pierderi de 800 de milioane de lei, la finalul anului 2020. Deja, s-ar ridica la 500 de milioane de lei, conform pandurul.ro. Cifrele oficiale, pe primele 6 luni, urmează să fie prezentate.

Situația financiară a companiei le-a fost prezentată și liderilor sindicali, la ultima ședință cu administrația.

„Am prezentat situația economică a companiei, situația reală a societății. Nu este una favorabilă, fiindcă vedeți care este situația. Au fost cauze, în primul rând datorită prețului la CO2, care ne dezavantajează. A venit și această situație cu Covid-19 care a făcut să scadă consumul de energie. Am avut o producție medie orară de 500 de Mw. Producția pe primele șase luni este în jur de 4 twh. Producția pe 2020, prognozată, va fi de aproape 10 twh. Pierderile sunt prevăzute pe total anul 2020 de 800 de milioane de lei”, a declarat Daniel Burlan.

În două săptămâni, oficialii companiei energetice speră să fie semnat și actul adițional la contractul de muncă al minerilor și energeticienilor.

“În luna martie, nu s-au finalizat negocierile apărând starea de urgență. S-a convenit să revenim la discuții după starea de urgență pentru că a rămas o sumă ce trebuie distribuită salariaților. Vom avea noi discuții și săptămâna viitoare până când semnăm actul adițional. Îl vom semna în cel mult două săptămâni”, a mai declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here