Ultima Ora

09:18 Weber: Păruiala din Coaliție îi sărăcește pe români

Este o nouă criză în guvern, după ce premierul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie, miercuri seară, pe ministrul Justiţiei, Stelian Ion. Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, spune că românii sunt obligați ”să suporte austeritatea impusă de incompetența și lupta pentru ciolan din interiorul unei coaliții de guvernare care pune mai presus de interesul național, interesul propriu, de grup”.

”Ultimul lucru de care românii aveau nevoie în această perioadă în care sunt atât de greu încercați, era lupta surdă pentru putere care se duce în aceste zile atât în interiorul PNL, cât și între PNL și USR. Boxul dintre Cîțu și Barna, joaca USR de-a ieși sau nu de la guvernare, nu îi ajută pe români să își plătească facturile la energie electrică sau gaze, nu le sporește veniturile și nici nu micșorează inflația” notează președintele PSD Gorj, pe Facebook.

Weber amintește că, de la 1 septembrie, guvernul ar fi trebuit să majoreze punctul de pensie la 1.875 lei și salariile profesorilor.

”În locul unor guvernanți responsabili, iată că românii sunt obligați să suporte austeritatea impusă de incompetența și lupta pentru ciolan din interiorul unei coaliții de guvernare care pune mai presus de interesul național, interesul propriu, de grup. Românii sunt jefuiți, pe față, prin scumpirile inexplicabile la energie și combustibili, iar România își pierde suveranitatea economică și energetică în timp ce companii de importanță strategică sunt vândute pe nimic sau distruse! Pentru toate acestea și pentru multe altele (lista e lungă), Guvernul Cîțu trebuie să plece” spune Mihai Weber.

Comment here