Ultima Ora

09:18 Radu Miruță: Abordarea Aparegio, inoportună și inacceptabilă

Președintele USR Gorj, Radu Miruță, consideră inacceptabilă poziția Aparegio, privind alimentarea cu apă a stațiunii Rânca, în această iarnă.

Săptămâna trecută, printr-un comunicat de presă, operatorul de apă și canal avertiza că sunt inevitabile întreruperi ale alimentării cu apă la Rânca, în condițiile în care a fost o lungă perioadă de secetă, în acest an.

”Având  în vedere starea sistemului de alimentare cu apă și cantitățile mici de precipitații din acest an, până la realizarea unor noi surse alternative sunt inevitabile întreruperi ale alimentării cu apă în această zonă. După perioada prelungită de secetă din acest an, ce va fi urmată de perioada de iarnă(îngheț), un efect iminent va fi diminuarea debitelor preluate în sistemul de alimentare cu apă. Urmarea este fluctuația debitelor pe rețeaua de distribuție la nivelul operatorului SC Aparegio Gorj SA – Centrul de Exploatare și Distribuție  Novaci. Distribuţia apei se va face după un program propus de operator şi aprobat de autoritatea administraţiei publice locale, program ce va fi adus la cunoştinţa utilizatorilor în timp util, prin mijloace adecvate (mass-media)” a anunțat Aparegio.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here