Ultima Ora

09:17 Fiul lui Ciolacu s-a căsătorit civil sâmbătă. Cine e nora premierului

Andrei Filip Ciolacu, fiul premierului Marcel Ciolacu, s-a cununat civil, sâmbătă, la Buzău, cu Iris Alexa, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă însă premierul Marcel Ciolacu a discutat preţ de câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afară, arată adevarul.ro.

„Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră. Sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa.

După ceremonie cei doi tineri au ieşit din Vila Albatros şi s-au îndreptat către maşini pentru a merge la localul unde a fost programată petrecerea. Mirii sunt în prezent studenți la Facultatea de Medicină Generală „Ovidius” din Constanța în ultimul an de studiu.

Nora lui Ciolacu, Iris Alexa, este din Câmpulung Muscel și îi calcă pe urme mamei sale, care lucrează tot în domeniul medical, la secția UPU a spitalului din localitate.

La ceremonie au participat circa 50 de persoane, rude apropiate şi colegi de grupă ai tinerilor miri care sunt studenţi la medicină, dar şi câţiva politicieni în frunte cu Paul Stănescu, Alfred Simonis, Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose.

Comment here