Ultima Ora

09:17 Caragea cere mai multe DISPENSERE în autobuze

Președintele PER Gorj, Viorel Caragea, critică măsurile anti-coronavirus luate de conducerea societății de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc SA.

Fostul comandant al IPJ Gorj atrage atenția că ”prima măsură de combatere a infectării este să păstrezi distanța, nu să obligi oamenii să se adune buluc”, de aceea nu este suficient un singur dispenser cu dezinfectant la un autobuz cu trei uși.

”Sunteți obligați să curățați autobuzele la cap de linie. Există două feluri de substanțe: TP1 pentru mâini și TP2 pentru suprafețe. Luni, dispenserele din cele 4 autobuze în care m-am urcat erau goale” a afirmat Caragea, pe pagina de socializare.

Într-un comunicat de presă, remis marți, Transloc a transmis: ”Ca urmare a unor informații inexacte transmise către mass media, precizăm că mijloacele de transport în comun ale Societății Transloc SA sunt dezinfectate periodic. Începând cu data de 26 februarie, am început dezinfectarea tuturor mijloacelor de transport în comun cu o firmă specializată. De asemenea, autobuzele și troleibuzele sunt curățate zilnic de către personalul specializat al societății”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here