Ultima Ora

09:16 Obiectivele lui Dan Vîlceanu la Ministerul Fondurilor Europene

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a primit, miercuri, aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului.

Membrii comisiilor de specialitate au avizat nominalizarea lui Vîlceanu pentru portofoliul de la MIPE cu 18 voturi „pentru”, 8 „împotrivă” şi o abţinere.

”Am fost nominalizat pentru funcția de ministru la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, iar astăzi am primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. În timpul dezbaterilor din Parlament le-am spus colegilor parlamentari care sunt principalele obiective:

1. Închiderea exercițiului bugetar 2014-2020 în condiții de absorbție maximă a fondurilor;

2. Pregătirea viitorului exercițiului bugetar 2021-2027;

3. Implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), program care cuprinde 107 proiecte de investiții și 64 de reforme.

De asemenea, în viitoarea activitate voi miza pe simplificare și eficiență, astfel încât să reușim să dezvoltăm cât mai mult comunitățile din toată țara” a notat președintele PNL Gorj pe pagina de socializare.

Comment here