Ultima Ora

09:16 CSM Târgu Jiu-CSM Miercurea Ciuc, ora 18:30, Sala Sporturilor

Baschtebaliştii revin, în această seară, pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu cu gândul de obţine cea de-a patra victorie consecutivă, din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Se vor confrunta cu CSM Miercurea Ciuc, într-un meci care va începe la ora 18.30. Accesul este permis în limita a 320 de locuri din capacitatea sălii. 

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: ”După 3 victorii consecutive vrem să ne continuăm seria victoriilor, mai ales că jucăm acasă. În ceea ce privește echipa din Ciuc, rezultatele lor nu cred că reflectă valoarea lotului. Ciucul este o echipă mult mai bună decât o arată locul din clasament. Au în componenţă 6 străini și cu siguranță vor încerca să ne surprindă și sunt sigur că vor să câștige acest meci. În același timp, noi trebuie să continuăm să adunăm victorii și suntem pregătiți să câștigăm încă un meci. Ne bucură faptul că este permis din nou accesul fanilor la acest meci, chiar dacă într-un număr redus, dar şi aşa sperăm ca aceștia să vină alături de noi şi să ne susţină, iar noi, cu sprijinul lor, să continuăm seria rezultatelor bune din această perioadă”.

Spectatorii, care nu pot ajunge la Sala Sporturilor, pot urmări meciul în transmisiune directă pe platforma de YouTube FRB TV.

Comment here