Ultima Ora

09:15 Frații Tate se întorc la închisoare. Reținuți la solicitarea autorităților din Marea Britanie

Frații Tate, Andrew și Tristan, au fost reținuți, luni seară, de autoritățile din România, în legătură cu noi acuzații care provin dintr-un dosar din Marea Britanie. Conform unor informații pe surse aceste acuzații se referă la fapte de natură sexuală, într-un dosar din Marea Britanie.

Conform surselor, patru femei, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au intentat o acțiune civilă împotriva lui Andrew Tate, presupusele infracțiuni fiind comise între 2013 și 2016, când acesta locuia încă în Marea Britanie. Plângerile din procesul civil menționează vătămări corporale și daune psihologice cauzate de presupusele agresiuni sexuale și fizice violente, precum și de controlul coercitiv.

”La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autorităţile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii”, anunţă IPJ Ilfov.

Comment here