Ultima Ora

09:14 Weber și Cârciumaru, un nou atac la guvernul PNL

Liderii PSD Gorj, noi critici la adresa guvernului liberal care refuză dublarea alocațiilor pentru copii, ci a propus majorarea lor cu 20%.

”De fapt, guvernanții nu majorează alocațiile copiilor cu 20%, ci se poate spune că Guvernul fură, în fiecare lună, 80% din drepturile bănești pe care copiii și le-au câștigat. Nerușinarea de care acest Guvern dă dovadă este de neimaginat, fie și dacă ne gândim că alocația unui copil român este oricum cea mai mică din Europa” a reacționat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

”PSD nu va accepta ca puterea să taie 80% din dublarea alocațiilor votată de Parlament. (…) Violeta Alexandru și Orban au semnat cu mânuțele lor ordonanța prin care-și bat joc de copii și le taie 80% din majorarea decisă de PSD prin lege. PSD nu poate accepta o ordonanță de guvern ticăloasă prin care PNL taie 80% din majorarea decisă prin lege. Nu poți pretinde că „dublezi cu 20%”, cum susțin cei de la PNL” a transmis și senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte PSD Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here