Ultima Ora

09:14 Rujan anunță că a votat amendamentele pentru mineri

Senatorul PSD Cristi Rujan anunță că a susținut, la votul de marți din Senatul României, amendamentul la Legea pensiilor care prevede reducerea cu 13 ani a vârstei de pensionare în minerit și energie.

”Reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani pentru angajații CEO. Am susținut, în plenul Senatului României, un amendament important pentru angajații CEO care lucrează în condiții speciale de muncă și care vizează reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani. Acest amendament reprezintă doar una dintre modificările propuse alături de colegii mei deputați Mihai Weber și Claudiu Manta, care vor susține acest demers și în Camera Deputaților, cameră decizională pentru această lege” spune Rujan pe pagina de socializare.

Comments (1)

  1. Mineri si energeticieni

    Oamenii au incredere in liderii partidelor care formează coaliția de guvernare și în liderii sindicatelor mari din federatiile reprezentative că vor ține cont de doleanțele lor!
    E important sa se tina de cuvânt pentru că atunci nu va mai fi niciun dubiu cu privire la acest aspect.
    Reusita trecerii prin parlament va fi numai meritului partidelor de la guvernare și a mărilor sindicate din federatiile reprezentative.

Comment here