Ultima Ora

09:14 Prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea

Meteorologii au anunţat, marţi, prognoza meteo pentru pentru următoarele patru săptămâni. În primele două săptămâni, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele obişnuite pentru această perioadă, mai ales în nord-vest. Apoi, vremea se va încălzi până la valorile normale. 

METEO. Săptămâna 19 – 26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile nord-vestice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nord-vestice şi în extremitatea de sud şi sud est a ţării, dar şi local deficitar în sud-vest şi nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

METEO. Săptămâna 26 aprilie – 3 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

METEO. Săptămâna 3 – 10 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

METEO. Săptămâna 10 – 17 mai

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare în regiunile sudice, dar şi local excedentare în regiunile nordice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Comment here