Ultima Ora

09:14 Mircea Geoană, la volan după ce a băut. Poliția face verificări

Poliţia Rutieră a demarat verificări după ce EVZ.ro a publicat imagini în care secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, este surprins la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public precum şi că urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situaţia de fapt”, a declarat Claudiu Costea, reprezentant al Poliţiei Rutiere a Capitalei pentru „Adevărul”.

Imaginile apărute în spaţiul public îl prezintă pe Mircea Geoană urcând la volan după ce ar fi consumat băuturi alcoolice într-un restaurant, alături de soţie.

Mircea Geoană a fost vehiculat drept candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2024. Întrebat dacă are vreo discuţie cu fostul lider social-democrat Mircea Geoană, ca să candideze la preşedinţie din partea PSD după ce-şi termină mandatul de secretar general adjunct al NATO, Marcel Ciolacu a răspuns: “Am avut mai multe discuţii. Ne cunoaştem de foarte mult timp. Am avut şi discuţii instituţionale”.

Comment here