Ultima Ora

09:14 Alte 4 troleibuze ajung la Târgu-Jiu

Alte 4 troleibuze, din totalul de 11, urmează să ajungă la Târgu-Jiu. În septembrie, a fost livrat primul astfel de mijloc de transport în comun.

Producătorul european de vehicule electrice pentru transport public, Solaris Bus & Coach, a început, în septembrie, livrarea celor 11 troleibuze Trollino 12 în municipiul Târgu-Jiu, în baza contractului în valoare de aproape 4,5 milioane euro, semnat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. De asemenea, compania a anunţat semnarea unui nou contract cu Municipiul Târgu-Jiu, pentru livrarea a încă 9 troleibuze Trollino 12, în valoare de 4,8 milioane euro.

”Societatea SOLARIS își ține promisiunile. Noile troleibuze au fost fotografiate în vamă, ceea ce dovedește că firma este una foarte serioasă, ca de altfel majoritatea societăților cu care avem contracte în derulare, apreciind aici mai ales activitatea celor din Târgu Jiu. Sunt, bineînțeles, și unele excepții, dar nu este vorba de firme locale. În ceea ce privește SOLARIS, societatea produce mijloace de transport de foarte bună calitate, dovadă fiind contractele cu orașe mari din țară, precum Brașov, Pitești, Oradea, Cluj-Napoca sau Craiova. În curând, transportul în comun din Târgu Jiu se va schimba radical” spune primarul Marcel Romanescu.

Comment here