Ultima Ora

09:13 Deputatul Miruță: Sunt cu adevărat mâhnit

Deputatul Radu Miruță, președinte USR Gorj, se declară mâhnit de faptul că reprezentanți de vârf ai Bisericii se pronunță public împotriva vaccinului anti-COVID.

”Mă consider un credincios practicant, însă sunt cu adevărat mâhnit de reprezentanții de vârf ai Bisericii, precum și de unii preoți care nu au explicat și încurajat oamenii care îi ascultau și care aveau încredere în ei, că de această boală care OMOARĂ, cu șanse exponențial mai mari se scapă prin VACCINARE. (…) Ce ajutor mai mare îi poți da unui apropiat decât să îi mărești șansa de a rămâne în viață? Iar pentru cei care se mai îndoiau, vedeți datele factuale din secțiile de ATI: 9 din 10 internați sunt nevaccinați” spune Miruță.

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a lansat, săptămâna trecută, atacuri dure la adresa campaniei de vaccinare și le-a transmis credincioșilor să nu accepte presupusa obligativitate a vaccinării. În plus, acesta a mai spus că vaccinul contra Covid ”nu este asumat de nimeni” și că ”are urmări negative”.

Comment here