Sportive

Baschetbaliștii CSM, primul meci din 2022. Davitkov: Mergem să câștigăm

CSM Târgu-Jiu va disputa, în această seară, primul meci din 2022 în deplasare, la Ploieşti, împotriva CSM Baschet Petrolul Ploieşti, care contează pentru etapa a 13-a din Liga Naţională. Meciul se va disputa în Sala Olimpia, de la ora 18:45 și va fi transmis de DigiSport 4.

Gruparea gorjeană nu se va va putea baza în duelul cu echipa din Ploieşti pe Andrei Gheorghe, accidentat şi nici pe Titus Nicoară, care absentează din motive personale. Tehnicianul Jordanco Davitkov are încredere, însă, în cei care vor intra în teren că vor suplini cu succes lipsa celor doi jucători.

„În primul rând, vreau să le transmit fanilor baschetului și locuitorilor din Târgu Jiu, multă sănătate şi la mulţi ani! Ne deplasăm la începutul acestui an la Ploieşti, iar acolo mă aștept la un meci dificil, în faţa unei echipe cu 6 jucători străini buni. Dacă ne vom respecta planul tactic, ceea ce înseamnă să facem o apărare bună, o tranziție ofensivă bună și dacă vom fi răbdători în atac, atunci avem o șansă în plus la victorie. Totul depinde doar de noi şi de cum vom şti să gestionam acest meci. Avem, însă, și probleme pe poziția 4, acolo unde Andrei Gheorghe este accidentat, iar Nicoară lipsește, din motive personale. Astfel, vom avea o rotație mai mică după pauză, însă avem destui jucători care să suplinească lipsa acestora. Va fi un meci foarte greu, dar mergem acolo să încercăm să câștigăm partida” a declarat Davitkov.

Luna ianuarie va fi una încărcată pentru echipa de baschet seniori a CSM Târgu-Jiu, cu numai puţin de 6 partide. Gorjenii vor să obţină, la finalul sezonului regulat, un loc de play-off.

Comment here