Ultima Ora

09:12 Șeful DP Motru, atac agresiv la adresa primarului Morega

Dan Matei, șeful Direcției Publice Motru, președinte PNL Motru, îl critică, pe pagina de socializare, pe primarul PSD Cosmin Morega, pe care-l numește ”primarul faliment” sau ”cameraman”.

Matei este nemulțumit că tarifele practicate de către Direcția Publică nu au mai fost actualizate de doi ani, iar primarul Morega refuză să pună în atenția Consiliului Local această actualizare.

”Pentru că așa vrea el și pentru că poate, primarul Faliment-Morega taie sumele cuvenite pentru munca prestată de salariații Direcției. (…) Nu mă las intimidat, nu o să accept ca interese ilegitime, financiare, ale unor ,,domni” să pună în pericol locurile de muncă a nu mai puțin de 130 de oameni. Direcția Publică lucrează așa cum nu a mai lucrat vreodată, la turație maximă, în încercarea de a servi comunitatea, la un standard cât mai ridicat. PE BANI PUȚINI. Și facem tot posibilul să răspundem nevoilor și solicitărilor cetățenilor” spune șeful DP Motru.

În plus, Dan Matei susține că a rezolvat, în trei luni, problema câinilor fără stăpân din Motru, dar Morega refuză să plătească serviciul prestat.

Comment here