Ultima Ora

09:12 DSP a prelevat probe de la 13 persoane care au intrat în contact cu cetăţeanul italian

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au prelevat, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, 13 probe biologice de la persoane care au intrat în contact cu cetăţeanul italian confirmat cu coronavirus şi internat într-un spital din Rimini, a declarat, într-o conferinţă de presă, prefectul Cristinel Rujan.

Potrivit acestuia, procedura de prelevare a probelor este în desfăşurare şi la alte 19 persoane care se află deja în izolare la domiciliu. Între cele 13 persoane care se află în izolare la domiciliu şi cărora li s-au prelevat probe se află şi socrii italianului, care locuiesc în localitatea Peşteana, dar şi copii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, prezent în aceeaşi conferinţă de presă, a declarat că, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, două persoane s-au prezentat voluntar la Spitalul Târgu Jiu şi au anunţat că au intrat în contact cu cetăţeanul italian. Acestea sunt în izolare la domiciliu. Autorităţile au precizat că ancheta epidemiologică se realizează în continuare în locurile unde s-a identificat că a mers cetăţeanul italian.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here