Ultima Ora

09:12 Cei 15 elevi de 10 din Gorj primesc bani de la guvern

Guvernul a aprobat, săptămâna trecută, hotărârea prin care se acordă sume de bani elevilor cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Elevii cu media generală 10 la Evaluarea Națională vor primi câte 1.000 de lei, iar absolvenții de liceu cu 10 la Bacalaureat, câte 3000 de lei. Lista nominală a beneficiarilor și modalitatea de acordare urmează a fi aprobate prin ordin al ministrului Educației și Cercetării.

15 medii de 10 au fost în Gorj, în această vară, la examenele naționale, 8 la Evaluarea Națională și 7 la Bacalaureat. Cele opt înregistrate la Evaluarea Națională au fost obținute de absolvenți de la Școala Gimnazială Bărbătești, Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu, Liceul Tehnologic Turceni, Școala Gimnazială ,,Gheorghe Tătărescu” Târgu-Jiu, Școala Gimnazială ,,Sfântul Nicolae” Târgu-Jiu, Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu și Colegiul Național ,,Spiru Haret” din Târgu-Jiu (2). Mediile de 10 de la Bacalaureat au fost obținute de absolvenți de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” (3), Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, Colegiul Național „Gheorghe Tătărescu” Rovinari, Colegiul Național „George Coșbuc” Motru și Liceul Teoretic Novaci.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here