Ultima Ora

09:11 Sondaj privind candidatura lui Filip la Primăria Târgu-Jiu

Un sondaj, privind o eventuală candidatură a primarului orașului Rovinari, Robert Filip, la Primăria Târgu-Jiu, circulă pe paginile de socializare.

Este una dintre variantele de candidat pe care Partidul Național Liberal le ia în calcul pentru bătălia din acest an, de la municipiu. Filip spune că încă n-a decis ce va face la alegerile locale.

”Funcția de la Primăria Târgu-Jiu vine cu o responsabilitate extrem de mare, cu un proiect de oraș asumat și conturat. La ora asta, cam toată lumea este sătulă de genul ăsta de poziții: ”Vom face”, ”O să fie bine”. Oamenii vor să vadă lucruri concrete, cu finalitate rapidă. Nici nu vreau să mă gândesc ce o să apară în anul acesta, când toată lumea o să spună ca va fi bine, că se vor crea 7000 de locuri de muncă! Când o să iau această decizie, o să fie foarte bine argumentată dar, în momentul de față, toate forțele mele sunt pentru a termina proiectele pe care le am la Rovinari. Ulterior, nu se știe niciodată unde ne poartă viața, poate mă retrag definitiv din viața politică, merg mai departe sau rămân la Rovinari” a declarat primarul de la Rovinari la un post local de televiziune.

Comment here